Specialist

Ruim 27 jaar ervaring met Trend systemen, van de allereerste (IQ1)tot de nieuwste webbased controllers (IQ3 en IQ4).

Voor aanpassingen, uitbreidingen of vervangen van oude controllers bent u bij Lehuma Controls aan het juiste adres, mede doordat 80% van de gerealiseerde Trend projecten in Nederland bij ons bekend zijn, sterker nog, hiervan zullen er ook vele door Leo Huisman van Lehuma Controls zijn geengineerd.

Voor het vervangen van een oude Trend installatie naar de nieuwste Trend technologiën, via internet e.d., willen wij graag voor u een scherpe prijs maken. Ook hebben wij vele oudere types Trend controllers, welke normaal niet meer leverbaar zijn, op voorraad. U bestaande "oudere" installatie hoeft dan bij een defect of uitbreiding niet direct te worden vervangen door een heel nieuw systeem.

Omdat de Trend software van de eerste controllers in opbouw gelijk is aan de nieuwste, kan deze, buiten wat instellingen, zo in de allernieuwste controller worden geladen.

Specialisme:
Lehuma Controls is vooral actief op het gebied van duurzame energie projecten, vooral op het gebied van warmte- en koudeopslag in de bodem in samenwerking met warmtepompen.

In samenwerking met Panbo systems werden specifieke programma's ontwikkeld voor de champignonteelt. Panbo past deze nu wereldwijd toe, tot volle tevredenheid van de telers.

Copyright © 2013 Lehuma Controls
Responsive webdesign: Bluepoint eCommerce 
Sitemap Disclaimer

Official partner
Trend